Skip to main content

Política

Els candidats visiten els mercats i la ciutat en campanya

  • Josep M. Roca

La visita de David Bonvehí i Joana Ortega, membres de la candidatura del PDeCAT marcarà la jornada electoral d’aquest dimarts. El dirigents del PDeCAT visitaran el mercat Sagarra on està situada (a la cruïlla de la Rambla) la carpa de l’organització local i després visitaran el complex torribera per anar a dinar amb la directiva dl club Petanca Santa Coloma.

Ahir dilluns, el PSC va presentar els seus candidats comarcals amb l’esperança d’aconseguir tenir dos diputats, entre ells Raúl Moreno, número 90 de les llistes socialistes. L’acte es va celebrar a Badalona.

Dissabte passat, Esquerra Republicana va fer un acta a la sala d’actes de la Torre Balldovina per presentar el llibre de Joan Tardà, En defensa pròpia. La presència per sorpresa del diputat colomenc Gabriel Rufían, que va venir a visitar el seu company d’escó al Parlamento de Madrid durant molts anys, va arrodinir l’acte.

La sala d’actes del Museu Torre Balldovina és l’únic lloc on es poden fer actes electorals en espai tancat.

Perm la seva banda, el candidat colomenc de Ciudadanos, Dimas Gragera, va presentar la seva candidatura a la plaça del Rellotge, epicentre del barri del Fondo. Gragera, considera que “ha arribat el moment de donar solucions als problemes reals del barris i evitar que el separatisme segueixi malversant els recursos”.

Ahir dilluns també, Vox va passejar pels encants amb el seu líder Santiago Abascal i una corrua de mossos fent-li de guardaespatlles.  

Per la seva banda, En Comú Podem ha enviat un comunicat en el que manifesta que no farà actes presencials aquesta campanya, només platarà una carpa a la ciutat.  el dia 11 de febrer rebrà la visita de 
Jess Gonzàlez, candidata número 3 de la formació.

El PCPC demana el vot nul

Per la seva banda, el Partit Comunista del Pobles de Catalunya, PCPC, ha emès un comunicat en que acusa de poc democràtica la política espanyola que en plena pandèmia els obligava a presentar set mil signatures d’aval malgrat ser un partit legalment constituït. El partit va presentar igualment candidatures a les quatre circumscripcions catalanes ,però van ser rebutjades. Cal recordar que la seu central del PCPC està a Santa Coloma.

El partit demanarà el vot nul, però no en té prou amb “aquest gest de disconformitat davant la realitat actual. Només la força del poble organitzat amb la classe treballadora al capdavant, podrà aturar el retrocés de drets que estem patint i que tantes vides, suor i sang van costar d’aconseguir. Amb pas ferm i decisió,construïm la unitat obrera i popular que ens permetrà avançar cap a una societat on el primer siguin les persones i no els beneficis econòmics de les grans corporacions”.