Skip to main content

Política

El PDeCAT, passeja amb l’alcalde d’Igualada pel mercat

  • Josep M. Roca

El passat dilluns, 25 de gener, el candidat al Parlament pel Partit Demòcrata de Catalunya, i alcalde d'Igualada, Marc Castells, va visitar Santa Coloma. Marc Castells va ser protagonista especial i involuntari en els primeres setmanes de la pandèmia pel tancament perimetral de la seva ciutat i altres quatre pobles del voltant.

El candidat va conèixer l'equip del PDeCAT de Santa Coloma congregat en la carpa que va ser instal·lada en la Rambla Sant Sebastià.

Castells va estar acompanyat per Santi Martínez, candidat del Baix Besòs i President del PDeCAT local, i per Cristina Soler, que també és candidata del PDeCAT del Baix Besòs.

Plegats, van visitar alguns espais del mercat de venda no sedentària amb l'Associació de Marxants de la ciutat, així com també van estar amb els paradistes del Mercat Sagarra.

Finalment, es va fer una trobada amb autònoms colomencs que van traslladar als candidats les incertesses per la manca d’ajudes per part del Govern de Junts i ERC.

Marc Castells va declarar als mitjans que "els paradistes que paguen els seus impostos i generen economia, i també fan comunitat, estan sent castigats injustament. El PDeCAT defensa que tots es puguin guanyar bé la vida, i esperem trobar aviat propostes i solucions que impliquin que aquest tipus de mercats siguin un futur d'oportunitats."

 

Fotos: Andreu Fernández