Skip to main content

Política

Carrizosa (Cs) demana més ajudes directes a sectors molt afectats

  • Xavi Chica

El president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha visitat aquest matí Santa Coloma de Gramenet acompanyat del líder del partit al nostre municipi, Dimas Gragera, per conèixer la situació que viu el comerç colomenc i els problemes, tant sanitaris però ja sobretot econòmics, que continua provocant la pandèmia. 

"Hem parlat amb molts dels sectors que més estan patint les pèrdues de la Covid-19. Ens hem trobat amb autònoms, propietaris de restaurants, floristeries i altres tipus de comerços, en definitiva amb les víctimes directes de la pandèmia des del punt de vista econòmic, sectors dels quals depenen molts llocs de feina i moltes famílies. Demanem per ells ajudes directes i que mentre un autònom tingui ingressos zero, doncs que pagui quotes 0", ha demanat Carrizosa. 

Els dos dirigents de Ciutadans han pogut conèixer també la tasca dels voluntaris que, coordinats amb Càrites, recullen i distribueixen aliments. També han estat testimonis de la feina que s'està desenvolupant al centre de vacunació de Can Mariner. Han agraït, en aquest sentit, la tasca que està duent a terme les persones implicades en el procés de vacunació, "moltes d'elles amb contractes d'un sol mes de durada a qui van renovant mes a mes", ha denunciat Carrizosa. 

El president de Ciutadans ha criticat durament el govern de la Generalitat "perquè no s'està vacunant als agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil a Catalunya, i això és indignant. Tenim el ràtio més baix de vacunació de tot el país per a aquests cossos policials", ha lamentat.  

Dimas Gragera ha agraït Carrizosa "que trepitgi territori i estigui al nostre costat, i al costat de les necessitats de la ciutadania i d'uns sectors que són fonamentals en el procés productiu d'una ciutat com Santa Coloma. És moment de posar per davant les problemàtiques de la gent abans que les ideologies de cadascú. Demanem ajudes i subvencions directes a aquests sectors per evitar nous tancaments de negocis", ha indicat el cap de l'oposició a Santa Coloma. 

Robatoris a l'interior de cotxes a Les Oliveres

En clau més local, Gragera ha demanat més presència i control policial al barri de Les Oliveres, on el líder de l'oposició ha lamentat "l'onada de robatoris a l'interior de vehicles que s'ha produït en determinades zones del barri i que els mateixos veïns ens han fet saber. M'asseguren per exemple que s'han robat diverses bateries de cotxe. Demanarem que s'incrementi la seguretat i la vigilància d'aquestes zones, així com la il·luminació, perquè són espais que són totalment foscos", ha afirmat el regidor de Ciutadans.