Skip to main content

Política

Jonatan Fornés deixarà de ser regidor dels comuns el dia 31

  • Xavi Chica

En Comú Podem Santa Coloma viurà en els pròxims dies un canvi en la seva composició. El regidor Jonatan Fornés abandona la seva activitat política per retornar a la seva professió com a treballador social. Així, fa un pas al costat, després d’uns anys de dedicació completa a la política municipal i també com a portaveu del grup d’En Comú Guanyem a la Diputació de Barcelona.

Al llarg d’aquests anys en que el company Jonatan Fornés ha estat regidor, primer formant part de la coalició Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (2015 a 2019), i després amb En Comú Podem des del 2019 fins a l'actualitat. En el pròxim ple de dilluns 31 de maig es farà oficial la seva renúncia.

Hores d'ara encara no se sap qui substituirà l'edil dins les files dels comuns. En teoria, per ordre de la candidatura, el seu lloc l'hauria d'ocupar Raquel Cuesta, que va ocupar la quarta posició a la llista d'En Comú Podem Santa Coloma a les eleccions municipals de 2019, però aquesta decisió encara no està presa.