Skip to main content

Política

Àngels Chacón, la candidata del PdeCAT, visita Santa Coloma

  • Xavi Chica

Santa Coloma i el Partit Demòcrata local (PDeCat) van rebre aquest dijous la visita de la candidata del partit a presidir la Generalitat en les properes eleccions del 14 de febrer, la igualadina Àngels Chacón.

La candidata, acompanyada pel president local i comarcal del partit al Baix Besòs, el colomenc Santi Martinez, va conèixer la història de la Cooperativa La Colmena, fundada en 1916 i que va ser reconeguda amb la Creu de Sant Jordi en 2018. De la mà del president, Miquel Serra, va conèixer l’espai del teatre, el racó del billar i l'antiga sala dedicada als escacs. En la visita Chacón va mostrar la seva preocupació pel delicat moment que travessa el sector de la cultura, i va alertar que la desaparició d’entitats tan emblemàtiques com La Colmena poden suposar “un buit que Santa Coloma no es pot permetre”.

La segona parada de la candidata va ser a la Fundació Tallers, on va ser rebuda pel gerent Ricard Matas. Chacón va quedar molt sorpresa amb el projecte pioner de formació dual en temes de digitalització que s'està duent a terme des de la Fundació. 

Finalment, la visita es va tancar amb una reunió amb Laia Muñoz, presidenta de l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma. Chacón va fer èmfasi en el fet que fa falta enfortir el sector del comerç o “les conseqüències socials seran terribles”.