Skip to main content

Política

Miquel Iceta dóna el tret de sortida a la precampanya electoral

  • Xavi Chica

El primer secretari de PSC i candidat socialista a presidir la Generalitat en les pròximes eleccions de l'14 de febrer, Miquel Iceta, ha donat el tret de sortida a la precampanya electoral a tres mesos vista de la celebració dels comicis. El dirigent socialista es va aproximar fins a la nostra ciutat per conèixer de primera mà el projecte de l'ACR que ha transformat el carrer Pirineus, un model que s'estendrà a cinc punts de la ciutat pròximament, segons ha informat l'alcaldessa, Núria Parlon.

Iceta va lloar l'esforç de l'ajuntament colomenc per aconseguir tirar endavant aquest projecte i va anunciar que si aconsegueix presidir la Generalitat destinarà "250 milions d'euros a projectes de regeneració urbana com aquest. Els ajuntaments no caminaran sols si governem a Catalunya", ha indicat Iceta.

En clau electoral, una altra de les notícies ja confirmades és que la colomenca Ana Balsera ha estat proposada per integrar les llistes d'Esquerra Republicana (ERC) per als comicis de febrer.

D'altra banda, en les eleccions de el 14 de febrer podrien usar-se pavellons o altres espais alternatius com a centres de votació en lloc de les escoles, segons un document aprovat pel Procicat. En el cas que fossin necessaris els col·legis, es procedirà a una desinfecció abans i després de les votacions.