Skip to main content

Política

Ciudadanos demana un 'pla de rescat' urgent per a la ciutat

  • Xavi Chica

Ciudadanos va demanar ahir que es posi en marxa de forma molt urgent un "pla de rescat social i econòmic" per combatre els efectes que està provocant la pandèmia a Santa Coloma de Gramenet. "Estem veient cada dia com hi ha moltes famílies i negocis de diferents sectors a la vora de la ruïna. Hem d'actuar ja perquè si esperem potser acaba sent massa tard", va alertar ahir el regidor de C's Dimas Gragera en una trobada telemàtica amb els mitjans de comunicació. 

Segons el principal partit de l'oposició, a Santa Coloma s'han d'activar de forma peremptòria "línies d'ajuda extraordinàries, reducció de taxes, cancel·lar projectes i despeses que no siguin prioritàries, mirar d'accedir a crèdits als mercats financers atès que travessem una crisi extraordinària i obtenir més recursos per reforçar l'atenció social a la ciutadania, que ho està passant molt malamentNecesitem accions immediates per garantir la supervivència", va indicar Gragera. 

Ciudadanos considera que s'hauria de tornar a convocar una reunió entre tots els partits polítics amb representació al ple i avançar més en el pacte de ciutat llaurat fa uns mesos. "La ciutat no pot esperar", conclou Dimas Gragera, que demana també que es faci un "informe complet sobre el cost que suposaria per a les arques municipals" implantar un pla de xoc contra la pandèmia.