Skip to main content

Política

El delegat del govern de la Generalitat visita demà Santa Coloma

  • Sara Simonet

Demà dimarts dia 5 d'abril, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, visitarà l'Ajuntament de Santa Coloma. Ho farà acompanyat, o bé de Cristina Paraira, cap de l'oficina de la Delegació Territorial del govern de la Generalitat de Catalunya, o de Núria Castells, adjunta a la cap de l'oficina de la Delegació Territorial.

Morral serà rebut a les 12 h per l'alcaldessa, Núria Parlon; pel primer tinent d'alcaldessa de Serveis Territorials, Urbanisme, Comerç i Mobilitat, Esteve Serrano; i pel regidor i portaveu del Grup Municipal d'Esquerra Republicana, Sam Núñez.

Posteriorment, el delegat del Govern de la Generalitat es reunirà amb el govern de la ciutat, en una reunió en què assistiran l'alcaldessa, el primer tinent d'alcaldessa, Esteve Serrano; i l'assessora en la direcció de polítiques d'Alcaldia de l'Ajuntament, Inma Moraleda.

No han transcendit els temes que es tractaran en aquesta reunió, però es preveu que aquests estiguin relacionats amb les quantitats econòmiques que els diferents departaments del govern de la Generalitat tenen pendents d'abonar a les arques municipals.

Aquesta visita ja havia estat programada anteriorment, però es va haver de cancel·lar per motius d'agenda.