Skip to main content

Política

Josep Lluís Trapero entrevistat en profunditat a TV3

  • Josep M. Roca

El colomenc Josep Lluís Trapero, major i cap del cos dels mossos d’esquadra de 2013 a 2017 fins que fou destituït en el mes d’octubre en virtut de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i restituït tres anys després d’haver estat absolt de l’acusació de sedició, serà protagonista de l’espai Trapero Parla que emetrà TV3 aquesta nit.

L’entrevista es veurà a les 22:05 hores de la nit, un cop acabat el TN vespre corresponent a l’edició nocturna del diumenge

Nomenat major dels Mossos d'Esquadra a lk’abril de 2017 –va ser el cap del cos com a comissari en cap fins que se’l va ascendir, conversarà amb la periodista i especialista en informació policial i judicial de la cadena autonòmica Fàtima Llambrich.

És la primera entrevista que concedeix el major dels Mossos d'Esquadra des de l’any2017, l'any dels atemptats de Barcelona i Cambrils, del referèndum de l'1 d'octubre i del seu cerssament.

Durant una hora aproximadament, Josep Lluís Trapero conversarà amb Fàtima Llambrich sobre com va viure els atemptats, els fets de l'1-O, el seu judici i la posterior absolució, i el retorn al capdavant del cos dels Mossos d'Esquadra, entre altres qüestions. En aquesta entrevista, el major dels Mossos explica en aquesta entrevista  l'impacte que han tingut en el seu entorn familiar més pròxim, els fets dels últims quatre anys.