Skip to main content

Política

Nova executiva PDeCAT

El PDeCAT de Santa Coloma renova la seva executiva

  • Sara Simonet

El PDeCAT de Santa Coloma ha renovat la seva executiva i ara passa a estar presidida per Manuel López, empresari de la ciutat. L'acompanyaran Samuel López, com a secretari d'organització, Júlia Rojas i Silvia Santiago.

Aquest nou equip, que substituirà l'equip que deixa l'antic president Santi Martínez, s'ha presentat amb la voluntat d'oferir a la ciutadania un espai polític dialogant i centrat, amb l'objectiu de "donar a conèixer un partit que se centra en les veritables preocupacions de la ciutadania", com afirma Manuel López.

La nova executiva vol recuperar l'espai del PDeCAT, recuperar els associats que volen tornar a militar i escoltar i donar solucions als veïns i veïnes de la ciutat. Per aquesta raó, seguiran una intensa activitat de reunions amb diverses entitats colomenques a fi de conèixer les inquietuds de cada col·lectiu, entitat i barri.

Simultàniament, s'ha escollit la nova executiva del PDeCAT al Barcelonès Nord (que inclou Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià de Besòs). En serà president el badaloní Víctor Ballester, que recull el testimoni de Santi Martínez. La seva executiva comptarà amb l'assessorament extern de Montse Hernández, experta en comunicació i xarxes social, per potenciar l'impacte i difusió de les propostes del partit al territori.

Foto: PDeCAT