Skip to main content

Esports

Oriol Roca guanya el Challenger ATP de Barcelona

  • Josep M. Roca

El colomenc Oriol Roca, acompanyat de Dani Rincón, va conquerir en una final molt disputada el torneig de dobles el 5è Challenger ATP 75 de l’Acadèmia Emilio Sánchez, disputada a les instal·lacions de l’escola a El Prat. El triomf de la parella espanyola es va produir contra els alemanys Jacob Schnaitter i Mark Wallner per 5/7, 6/4 i 11/19 en el súper tiebreak.

El partit va durar 1h 37’ i els guanyadors van haver de superar, com havia passat en la semifinal, la pèrdua del primer set. El duet espanyol va anar imposant-se clarament a mida que avançava el partit; però en la final els alemanys van saber recuperar tres boles de set i empatar a 9 abans de cedir el match.

És la 51a victòria de dobles (a les quals cal afegir les 29 en individuals) del colomenc en la seva carrera esportiva. Dani Rincón és el 25è company amb el qual ha guanyat aquestes competicions internacionals. La victòria permet Roca ocupar la plaça 137 del rànking de dobles de l’ATP.

Aquesta setmana, Oriol Roca el Challenger ATP 100 de la Comunitat de Madrid, on no competirà en el dobles. La setmana que ve –depenen de la seva trajectòria en la competició, té previst participar en l’Open de Bacelona, compte de Godó.

A El Prat, on per primer cop en la història del tennis van coincidir en un quadre final de Challenger ATP dos jugadors colomencs (David Naharro va entrar mercès a una wild car guanyada en una pre qualy), el colomenc va caure en primera ronda i ocupa el lloc 218 del rànking ATP d’individuals.