Skip to main content

Esports

La Grama rep el Muntanyesa demà al Nou Municipal

  • Dani Mormuz

La Grama afronta un nou partit de lliga demà, diumenge 7 d’abril, a les 11:45h al Nou Municipal. Serà contra el CF Muntanyesa, i és un partit molt important per allunyar-se de les places de descens.

En aquest moment, la Grama se situa en la tretzena posició de la classificació, amb 31 punts, a dos de distància de la zona de perill, on es troba la Rapitenca amb 29. El Muntanyesa porta tres d’avantatge a la Grama, ja que compta amb 34 punts.

Per tant, una victòria dels gramencs serviria per a igualar-los, mentre que una derrota complicaria la seva situació, a falta de sis jornades més.

La Grama ve d’empatar amb el Vilafranca per 0-0, i abans havia perdut amb l’Escala per 1-2 i amb el Girona B per 4-3. Per la seva part, el Muntanyesa ve de tres derrotes seguides. En l’últim partit, va perdre contra el Pobla Mafumet per 0-2, i abans havia perdut contra el Peralda per 2-0 i contra el Vilassar per 2-1.

El Juvenil A s’enfronta al Poble Sec

El Juvenil A de la Grama juga aquesta tarda a les 16h al Nou Municipal contra el Club Esportiu Apa Poble Sec. En la darrera jornada, disputada fa dues setmanes perquè hi va haver el descans de Setmana Santa, els juvenils van guanyar a l’Espanyol per 0-1

 

Fotografies: Fundació Esportiva Grama