Skip to main content

Esports

Industrias entra al play-off després de guanyar el Valdepeñas

• Dani Mormuz

Industrias va guanyar divendres el partit de lliga contra el Villa Albali Valdepeñas per 4-3. Era un rival directe, ja que aquests tres punts li permeten situar-se en la octava posició de la classificació, amb 38 punts, empatat precisament amb el Valdepeñas. Però la diferència de gols fa que Industrias estigui una posició per davant.

El partit es presentava com una final pel que podia significar la victòria. Tot i que Verdejo va poder avançar Industrias en el marcador en el minut 2, el Valdepeñas va respondre i va dominar la major part del partit. Després de diversos intents, en el minut 10 Fernando feia que els de Ciudad Real s’avancessin en el marcador. Però Industrias va saber reaccionar, i només un minut després Povill posava l’empat.

El Valdepeñas va reaccionar encara més ràpid, i en el minut 12 Eloy Rojas feia l’1-2. Un parell de minuts després, Verdejo marcava i a igualava l’enfrontament amb el 2-2. Així s’anava el partit al descans.

En la segona part, Borja Puerta va tenir un paper clau en evitar diverses ocasions clares del Valdepeñas. Tot i això, els de Ciudad Real es van tornar a posar per davant, gràcies a un gol de Pol Pacheco en el minut 26. Industrias va tenir algunes ocasions, però la pilota no entrava, i Xavi Closas va decidir atacar amb cinc jugadors, com havia fet en el partit anterior, amb Povill com a porter.

En el minut 39, Verdejo tornava a marcar i posava el 3-3. Però Industrias no es va conformar amb l’empat, i a falta d’un segon per al final, Peña aconseguia marcar i culminar la remuntada. El Pavelló Nou es va rendir davant els industrials que, tot i que els rivals van superiors, van saber com fer-ho per sumar tres punts.

A falta de quatre jornades de lliga, Industrias buscarà mantenir aquesta octava plaça. El pròxim partit serà el dissabte 20 d’abril a les 17:30h contra el Noia Portus Apostoli, ja que aquesta setmana hi ha aturada perquè juga la selecció espanyola.

Fotografies: Industriasmedia