Skip to main content

Esports

L'esport colomenc es mobilitza en contra la LGTBI-fòbia

  • Xavi López

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia a l’esport, que se celebra avui 19 de febrer, un total de 42 entitats i 9 instal·lacions esportives de la ciutat han decidit adherir-se enguany al protocol "Santa Coloma Xarxa Violeta". Aquest protocol té com a objectiu establir espais públics, d'oci i festius lliures de violències masclistes i LGTBI-fòbiques.

L'adhesió a aquest protocol implica el compromís actiu en la lluita contra les discriminacions i la LGTBI-fòbia. Les entitats esportives s'han compromès a implementar accions concretes per convertir els espais esportius en llocs segurs, on es pugui gaudir de l'esport i l'activitat física de manera respectuosa, promocionant valors com el respecte, la seguretat, la dignitat, la igualtat i la llibertat.

Entre les accions planejades, les entitats realitzaran la difusió i la lectura del protocol entre esportistes, socis, sòcies, personal tècnic i equip directiu. A més, aquest compromís es traduirà en la promoció activa a través dels perfils oficials a les xarxes socials, les pàgines web i els comunicats de les entitats esportives.