Skip to main content

Esports

Industrias perd a Manzanares i surt de la zona de play-off

• Xavi López

Industrias va caure ahir davant Quesos El Hidalgo Manzanares (6-3) en un partit amb dues cares, en un partit que era clau per mantenir-se en les places de play-off pel títol.

El Manzanares va prendre el comandament del partit des del xiulet inicial i el seu domini va obtenir recompensa: Antoñito va xutar al pal, Raúl Campos va recollir el rebutgi i el seu tir va ser aturat pel braç de Marc Tolrá. Els col·legiats van assenyalar penal i van expulsar al tanca. Cortès no va perdonar des de la línia de sis metres. Minuts més tard, Juan Emilio, a la sortida d'un córner, va afusellar Borja Puerta, posant el 2-0. Poc després, Corso va marcar en pròpia porta el tercer per als manxecs. L'internacional argentí va desviar un xut de Raúl Campos. Amb 3-0 i diverses arribades amb perill de Khalid, Hirata i Verdejo van finalitzar els primers 20 minutos.

La funció va canviar en el segon acte. Industrias va sortir molt endollat dels vestuaris i va tancar als locals en el seu àrea. En el 27, Khalid va regatejar-se el seu defensor i va batre a Antonio Navarro de fort tir creuat. Quan millor estaven els de Xavi Closas, el Manzanares va marcar el 4-1 en una contra. No es van ensorrar els industrials. Khalid va anotar el 5-2 i Cardona va retallar encara més les distàncies. Fins i tot podrien haver-se acostat a tan sols un gol, però Verdejo va estavellar un doble penal en el pal. Finalment, Gallo, des del seu propi camp, va sentenciar el partit amb el sisè gol.

Amb la derrota Industrias surt de les posicions de play-off, ja que Viña Albali Valdepeñas i Inter FS van guanyar els seus partits. Ara els de Xavi Closas es queden a un punt del play-off marcant Inter el límit amb 28 punts, mentre que Industrias es queda amb 27.