Skip to main content

Esports

Demà la Bastida acull l'Internacional Oyama Fujimae de Karate

  • Xavi López

Demà dissabte 17 de febrer, el Club Dojo Satori, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma, celebrarà el XIV Torneig Internacional Oyama de Karate Kyokushinkai al Pabelló de la Bastida.

L'entitat colomenca, amb més de 40 anys d'història i sota la direcció de Vicente Sánchez (shihan, 7o Dan), oferirà un gran espectacle per a tots els amants de les Arts Marcials. L'equip Satori presentarà als seus millors competidors en les categories promocional i sènior, amb la participació de 45 clubs i diferents delegacions internacionals.

Les categories de Kumite per a homes i dones tindran lloc des de les 10h fins a les 13:30h, incloent Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet. El programa oficial del torneig inclourà diverses activitats, com ara la desfilada i la benvinguda als participants al Parlament, que començarà a les 15:45h.

A les 16h, s'iniciarà la competició fins a les 20:30h, quan es farà la presentació del trofeu als guanyadors. Es preveu la participació de 350 competidors de totes les categories, amb la presència de 45 clubs a nivell nacional i 10 països estrangers, incloent Holanda, Bèlgica, Itàlia, Geòrgia, Costa Rica, Suïssa, Kazakhstan, Suècia, França i Hondures. Serà una jornada plena d'emocions i destresa, que atraurà l'atenció del públic i amants del karate de tot el món.