Skip to main content

Esports

El Singuerlín goleja al líder per seguir somiant amb l'ascens

  • Xavier López

El Singuerlín va rebre aquest darrer cap de setmana al Racing Vallbona, líder de la competició, en la primera jornada de la segona volta. Cita molt important de cara als interessos dels verd-i-blancs per lluitar l'ascens de categoria. La victòria era l'únic resultat que valia i l'equip ho va demostrar. Contundent 3-0 per part dels d'Ángel Gálvez que deixa als colomencs a només dos punts del Vallbona i amb el gol average a favor, ja que el partit de la primera volta es va resoldre amb empat (1-1). 

Tot i que encara queden setze jornades per disputar-se, els tres punts són molt valiosos per tal de retallar distàncies i fer-li saber al Vallbona que el Singuerlín lluitarà per fer-se amb el liderat fins el final. Però per mantenir aquest pols els verd-i-blancs no poden baixar el ritme. El seu següent rival és Les Franqueses que, tot i estar a la zona mitja de la taula, es troba en un grant estat de forma després d'haver fet ple de victòries en les darreres tres jornades. Al partit d'anada el Singuerlín va aconseguir imposar-se en un contundent 0-4, però també cal recordar que Les Franqueses va jugar amb un home menys des del minut 29 de partit. 

En definitiva, matx important per donar-li encara més valor a la victòria contra el Vallbona. A l'haver les festes de Carnastoltes aquest cap de setmana, el partit no és jugarà fins el diumenge 18 de febrer a les 12h, al municipal de Can Zam 2.