Skip to main content

Esports

Una Grama enfortida jugarà demà al camp del CF Mollerussa

  • Carlos Alcivar

La FE Grama ve de guanyar un partit important contra el CE L'Hospitalet. Ara, el conjunt de Jose Solivelles es prepara contra el seu següent rival, el CF Mollerussa. El partit serà demà, 4 de febrer, a les 12 hores, en el Camp Municipal de Mollerussa.

Es tracta de la jornada 19 de la lliga de Tercera RFEF del Grup V, en què Grama i Mollerussa es tornen a veure les cares, en la segona volta de partits.  Després de la victòria de la Grama per 1-0 en la segona jornada de la classificació.

CF Mollerussa ha perdut el seu darrer partit contra el CF Pobla Mafumet, amb un marcador de 3-1. L'equip lleidatà busca redimir-se en el pròxim partit contra la Grama, per recuperar la seva confiança. Els jugadors de Solivelles no s'ho deixaran fàcil.

Demà serà el segon enfrontament entre els dos equips. CF Mollerussa ve de pujar la seva categoria. Campiona del Grup 2 de Primera Catalana en la temporada passada.

Actualment, a la classificació de Tercera RFEF, el Mollerussa  és quinzena a la taula, mentre que la Grama es manté setena.

Dues incorporacions d'última hora

A punt de tancar el mercat d'hivern la Grama ha anunciat dos nous reforços. Un d'ells és Erik Castillo, qui reforçarà l’atac colomenc. El jove atacant polivalent arriba a l’equip després d’estar al CE Mataró, club on acumulava 10 gols en 15 partits. L'altre és Pau Rosales, central de 24 anys que prové de la UE Sant Andreu de 2a RFEF, on ha estat durant la primera meitat de la temporada.