Skip to main content

Esports

Una Grama espectacular fa caure a L’Hospitalet per 3-2

  • Carlos Alcivar

La FE Grama va aconseguir un gran inici de la segona volta de partits contra CE L’Hospitalet. En la jornada divuit de la lliga de Tercera RFEF, el conjunt de Jose Solivelles va imposar-se contra l’equip hospitalenc, amb un victòria de 3-2.

L’Hospitalet visitava el Nou Municipal, com a colíder (ara segons a la taula) de lliga amb la UE Olot, en un partit intens amb un bon joc i primera part de la Grama. Un penal provocat a Fode va aconseguir expulsar al jugador de L’Hospi, Vitalie, en el minut 14, fet que va condicionar el partit. Aliou no va desaprofitar l’oportunitat de gol davant els 11 metres del punt de penalti, convertint l’1-0.

La Grama obtenia l’avantatge amb la superioritat numèrica i l’equip de Jonathan Perea va ser testimoni d’una jugada antològica de Nil Pradas, en el minut 25. El jugador de la Grama va depassar per la banda de L’Hospi, travessant la defensa rival, amb bicicleta inclosa, i un xut amb l’exterior del peu que va fer el 2-0 de la Grama.

Al minut 29, un penal a favor de l’Hospitalet, amb gol de Méndez, va reduir distàncies. Tot semblava que la primera part acabaria en 2-1, però una volea de Peris, en el minut 36, va incrementar l’avantatge de la Grama fins al descans.

La segona part de la Grama va consistir en aguantar les pressions i el joc de l’equip rival, que no donava per perdut el partit. Marc Vicente aconseguia el 3-2 amb un gol al minut 64. La Grama va saber aguantar fins al final del partit. També va significar el debut de Pol Sánchez que entrava al camp al minut 72 per Peris, autor del tercer gol de la Grama.

Tres punts importants que pugen la moral de l’equip de Jose Solivelles en aquest punt d’inflexió de la classificació. L’Hospitalet perd el colideratge i es manté segona a la taula, mentre que la Grama és a la setena posició.

El pròxim partit de la Grama serà el 4 de febrer, contra el Mollerussa, en el seu camp municipal.

 Fotos: Fundació Esportiva Grama