Skip to main content

Esports

La Grama venç, convenç i il·lusiona en la Lliga

  • Josep M. Roca

Tres victòries consecutives sense rebre cap gol, cinc triomfs en els darrers sis partits, un balanç que ha capgirat la tendència de la Fundació Esportiva Grama que en el darrer partit a casa contra el Vilassar no només va guanya, també va convèncer un públic que va sortir del Nou Municipal  il·lusionat amb el joc de l’equip.

La Grama va guanyar, per segon cop segui, per dos gols de diferència, amb bon joc i moltes oportunitats que li ban fer merèixer un millor resultats. Control del joc, domini de l’esfèrica i oportunitats de gol  van ser contant en els noranta minuts de l’equip de Jose Solivelles.  Un futbol pràctic i una actitud guanyadora van permetre derrotar amb tota claretat un vilassar que duia una trajectòria lliguera impecable.    

El primer gol d’EL Hadji, de cap en la segona meitat en el primer aconseguit en jugada d’estratègia a pilota aturada (un corner) i una altra canonada d’Ivan Julián, des de fora l’aire i pel mateix escaire esquerra de la porteria rival. Un partit sencer duent la iniciativa i la verticalitat en el joc que van permetre jugar amb tranquil·litat i oferint moments de bon futbol que l’afició va agrair amb aplaudiments.

La truita s’ha girat de manera clara i per a bé. La Grama, amb els darrers resultats s’ha situat a un sol punt del play off i a dos de la tercera plaça. I el calendari, després de les vacances de Nadal continuarà sent favorable. San Cristóbal a casa, Badalona al Centenari badaloní i Castelldefels de nou al Municipal són els tres propers partits amb que s’acaba la primera volta i que poden acabar de catapultar l’onze colomenc en la seva lluita per estar en la zona d’ascens en la part final de la temporada.

A la tornada de les festes nadalenques es començarà a marcar el futur de la competició.

Altes i baixes

Biel Rodríguez, extrem arribat l'estiu passat, causa baixa. En quant a altes, la Grama ha fet dues noves incorporacions, la d'Oumar Bah i Fode Diakhaby. El primer ja va entrar a la convocatòria del partit davant el Vilassar, mentre que el segon va ser present animant i donant suport als que són els seus nous companys. Tots dos treballaran amb la resta del grup quan l’equip torni a la feina després de l’aturada nadalenca.

Oumar juga com a defensa central i arriba procedent del CE L’Hospitalet, on ha estat durant la primera part de la temporada. Amb anterioritat, el central de 1,90m ha jugat al Granollers, el Sant Andreu, l’Europa i el Vilassar. Per la seva part, Fode és un extrem ràpid amb desbordament que ha passat pels filials del Mallorca i l’Alcorcón, a més de debutar a 2aB amb el CD Ebro.