Skip to main content

Esports

Més de 2.500 persones participen en "La Nadalenca"

• Marina Tovar

Més de 2.500 persones van participar dissabte passat en la cursa solidària "La Nadalenca". Com ja es va fer l'any passat, els participants van recórrer la ciutat disfressats d'elfs, seguint un circuit urbà de cinc quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça de la vila. En els sis punts d'animació organitzats es va seguir la carrera amb molta expectativa, mentre el verd i el vermell tenyien la ciutat.

Les recaptacions d'aquesta cursa, que va néixer en el 2022, van dirigides al programa "Cap nen sense joguines" de la Creu Roja del Barcelonès Nord. En la primera edició de "La Nadalenca", creada per l'Ajuntament i Running Vigia,  es van recaptar 10.000 euros. Enguany, a causa de l'augment dels participants, s'espera que la xifra creixi.

L'atleta David Fernández, de l'equip colomenc Iron Wild, va guanyar la 2a edició de La Nadalenca. També es van donar premis a la categoria de veterà, màster, Tot masculí i femení i campions locals.