Skip to main content

Esports

El 31 de desembre torna el 100x100 solidari de natació

  • Xavi López

L'Associació Natació Gramenet es prepara per tancar l'any de manera solidària amb l'organització del tradicional Torneig Solidari 100x100 de Natació, que tindrà lloc el proper 31 de desembre a les instal·lacions de Duin Can Zam.

En col·laboració amb la Fundació Asdent, l'AN Gramenet busca demanar fons destinats a Nacho, un nen de Santa Coloma que enfronta la malaltia de Dent, una condició genètica que afecta el funcionament dels ronyons i que, en ser considerada "rara", presenta desafiaments significatius en la investigació per trobar una cura.

L'esdeveniment, que ha aconseguit consolidar-se com una tradició a la comunitat, convida participants de totes les edats a sumar-se a la causa solidària. Les inscripcions, amb un cost simbòlic de 10 euros, estaran disponibles a les oficines de Duin Can Zam, i cada participant rebrà una gorra de piscina commemorativa com a agraïment per la seva contribució.

El Torneig Solidari 100x100 de Natació no és només una oportunitat per gaudir de l'activitat física, sinó també per contribuir a la causa. Els participants s'enfrontaran al desafiament de nedar 10.000 metres, fent relleus cada 100 metres per persona.