Skip to main content

Esports

Industrias perd a Jaén i no classifica a la Copa d'Espanya Renfe

• Carlos Alcivar

Industrias Santa Coloma va perdre el seu darrer partit contra el Jaén Paraíso Interior en què es disputaven l’última plaça de classificació per la Copa d’Espanya Renfe. Durant 23 minuts, Industrias va estar classificat fins a l'empat al marcador. El conjunt de Xavi Closas no va poder aconseguir la victòria en el Olivo Arenas.

Industrias va tenir un bon començament en la primera part, amb una bona actuació de Borja Puerta a la porteria contra els atacs dels jugadors del Jaén, Alan Brandi i Renato. Un joc dominant per part d’Industrias, durant els primers 18 minuts, amb oportunitats de Cardona i un gol de Khalid, en el minut 7.

La segona part va significar un capgir que contrastava amb la primera part d'Industrias. L’expulsió de David Peña va ser un punt d’inflexió en la derrota de l'equip. El Jaén va aprofitar la superioritat numèrica i Mati Rosa va igualar el marcador del partit (1-1).

Una actuació estel·lar d’Alan Brandi amb dos gols en qüestió de segons. La diferència cada vegada era més gran (3-1) i Industrias va haver d’arriscar amb un atac de cinc amb Corso com a porter-davanter. La decisió va tenir conseqüències negatives amb una intercepció desafortunada que va permetre a Pablo Taborda xutar amb comoditat sense cap porter sota els pals (4-1).

Tot i que Industrias no abaixava el cap i continuava lluitant, l’equip colomenc no aconseguia marcar més gols ni classificar-se en la competició de Copa d’Espanya.  L’equip andalús encara marcaria dos gols més de Chino, en el minut 38, i Mati Rosa, en el minut 39, rematant la victòria i classificació directa de l’equip andalús amb el 6-1 final.

“No hem reaccionat amb l’expulsió de David Peña i els dos gols següents”, declara el tècnic d’Industrias, Xavi Closas. Amb 21 punts, Industrias queda fora de la Copa d'Espanya. L'equip continua treballant i mira en perspectiva de futur per quedar-se entre els vuit primers de la taula i disputar els play-offs.

Industrias viatjarà a Mallorca per enfrontar-se contra els campions d’Europa i intercontinentals, la Palma Futsal, el pròxim 23 de desembre, en l'inici de la segona volta de partits de la LNFS.  Industrias va perdre 3-6 contra l'equip balear en el primer partit de lliga.