Skip to main content

Esports

Presentació de la cursa solidària de la Nadalenca

  • Carlos Alcivar

La Nadalenca torna a celebrar-se el pròxim 16 de desembre, amb motiu de la campanya solidària “Cap nen sense joguina” de la Creu Roja. La presentació de la cursa es va realitzar ahir, 12 de desembre, a la sala de plens del consistori, a càrrec de l’alcaldessa, Núria Parlon i amb l’assistència de diversos membres de Running Vigía, col·laborador de la cursa.

Les inscripcions per la segona edició de la cursa solidària han assolit el màxim de participants amb 2.500 persones, essent un èxit. La recollida de dorsals es farà un dia abans, el 15 de desembre, de 17 a 20:30 h, a la plaça del Rellotge, i el mateix 16 de desembre, en dos torns de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, a la plaça de la Vila.

Núria Parlon agraeix la col·laboració i organització de Running Vigía, el Consell Esportiu del Barcelonès Nord, l’entitat veïnal de la Favgram i l’empresa Ferrolan, pel patrocini i part dels costos de la cursa.  

La Nadalenca té un recorregut total de 5 kilòmetres, “semblant a l’any passat i per zones transitables”, segons l’alcaldessa, amb sortida i arribada a la plaça de la Vila. El tret de sortida serà a las 20 h i hi haurà premis per la categoria general, veterà (de 41 a 50 anys), màster (de 51 en endavant), Tot masculí i femení i Campions locals pels guanyadors de la cursa general si són ciutadans colomencs.

També hi haurà sis punts d’animació al llarg de la cursa, a més de l’animació a l’arribada i la sortida, i una classe de zumba a càrrec de Duin Rambla Fondo, a les 18:30 h.