Skip to main content

Esports

Industrias es juga plaça de Copa a Jaén per Teledeporte

  • Carlos Alcivar

Industrias Santa Coloma jugarà aquest dissabte, 9 de desembre, a les 18 h, (en horari unificat a totes les pistes) contra el Jaén Paraíso Interior a l'Olivo Arena i serà retransmès per Teledeporte. Un partit crucial per la jornada quinzena de la lliga de la LNFS en què Industrias encara té l'opció d'aconseguir una plaça per jugar la Copa d’Espanya Renfe.

Una jornada final de la primera volta interessant d’ambdós equips, que poden classificar-se a la Copa Espanya si l’Osasuna Magna perd el seu partit contra el Servigroup Peñíscola FS. Si fos el cas, el conjunt de Xavi Closas necessita guanyar o empatar el partit  Perdre deixa sense cap opció als industrials.

Xavi Closas ha facilitat una convocatòria sense sorpreses formada pels 12 jugadors disponibles del primer equip i l'única absència d’Uri Santos, baixa de llarga durada. La llista està integrada per: Borja i Álex Lluch (porters), Povill, Tolrà, David Peña, Hirata, Víctor Ramos, Cardona, Corso, Nil, Verdejo i Khalid.

El conjunt navarrès només necessita un punt per deixar a fora de la competició a l’equip colomenc si aquest no guanya, per això la victòria d’Industrias contra el Jaén és l’única opció per assegurar-se una plaça a la competició sense dependre d’altres partits.

Industrias porta una ratxa de tres victòries consecutives, l’última contra el Pozo, invicte en les set jornades anteriors.  El Jaén Paraíso Interior també es troba en bona forma, amb també tres victòries seguides.

Els sis equips classificats a la Copa Espanya són el Barça, QManzanares, Cartagena, ElPozo, Inter i Mallorca Palma Futsal. Mentre que Jaén, Osasuna Magna i Industrias aspiren a les dues places que no tenen encara amo.

Operat amb èxit Uri Santos

Uri Santos ha iniciat el compte enrere de la seva recuperació, una vegada  operat de la greu lesió del seu genoll dret. La intervenció quirúrgica segons els serveis mèdics del club ha estat plenament satisfactòria. El jugador, que ja ha estat donat d’alta, no es marca data de retorn a la pistes de joc. És pacient i sap que els pròxims mesos li tocarà treballar intensament.

 

 

Uri Santos preparat per a superar la pitjor lesió de la seva carrera esportiva

 

 

Uri Santos va patir un trencament del lligament creuat anterior del genoll en el transcurs del partit contra O Parrulo Ferrol de Copa del Rei. Per a ell es va acabar en aquell moment la temporada. Després de ser operat i conscient del molt que li queda encara per davant ens explica quines són les seves sensacions.

Des del punt de vista anímic “estic bé. Es tracta d’una lesió complicada, amb una recuperació que serà molt llarga però una vegada operat, cal canviar de xip i començar de zero tenint molta paciència.”

Fotos: Industriasmèdia