Skip to main content

Esports

Industrias obligat a guanyar per ser als play off pel títol

  • Josep M. Roca

Industrias Santa Coloma se la juga el dissabte a les 18:30 hores. Aquest és l’horari unificat triat per la RFEF per als partits de la darrera jornada de Primera Divisió en què hi ha equips implicats tan en descens com en la classificació pels play off al títol, ja sigui per entrar-hi o be per decidir la posició final.

Els industrials juguen contra ElPozo, equip que també s'ho juga tot en aquest encontre. Els murcians, si perden a Santa Coloma podrien quedar-se fora dels play off. Només hauria de conjuminar-se la derrota murciana amb la victòria de Jaén al camp del Burela, que és el cuer, i Ribera a casa contra Llevant, que no té cap opció.

Els resultats inesperats dels industrials d’aquest final de Lliga, quatre empats, dos a casa, contra equips de la zona baixa de la taula –tots entre els cinc últims- i una derrota contra Inter a casa han acabat els crèdits que semblava tenir l’equip. I és que els resultats aconseguits des de que se sap que el tècnic marxarà a final de temporada no han estat massa bons, incloent-hi la semifinal de Copa del Rei.

Les opcions d’Indústries

Les possibilitats dels industrials són les que detallem a continuació:

Si l'equip guanya a ElPozo, es classifica sempre siguin els que siguin els altres resultats.         

Segons quins siguin aquests resultats en els partits Burela-Jaén i Ribera-Llevant, els industrials podrien ser 6ens, 7ens ó 8ens en la classificació final.

El vuitè tindrà com a rival el Barça en els quarts de final. En les altres posicions encara està tot per decidir.

 

Si empata amb ElPozo, es classifica si                 Jaén no guanya a Burela

                                                                             Ribera perd amb Levante

 

Si perd amb ElPozo, es classifica si                      Jaén perd a Burela

 

La sort està tirada. Dissabte, al Poliesportiu Nou es jugarà el desenllaç i se sabrà si Industrias tona a jugar en post temporada cinc anys desprès.