Skip to main content

Esports

Industrias s’ho juga a una carta amb El Pozo a casa

  • Josep M. Roca

Autèntica final la que es viurà aquesta tarda de dissabte al Poliesportiu Nou. Industrias Santa Coloma i jugaran per tres punts i per la gloria. Són els tres punts més valuosos del curs. Guanyar tindrà el premi per a Industrias Santa Coloma o per a ElPozo Murcia Costa Cálida de ficar-se en el play-off. Aquell que perdi es pot quedar sense res. L'empat classifica els murcians.

Només un autèntic miracle, com que perdi Jaén a Burela, que és el cuer, podria salvar al perdedor. Si guanya, Jaén es classifica segur.

O, si hi ha empat, cal que perdi Ribera Navarra a casa contra LLevant, o empati Jaén a Burela. Un altre miracle.

En la primera volta colomencs i murcians van oferir un gran espectacle de gols (6-5) que es va decantar en l’últim minut a favor del conjunt de Diego Giustozzi. L’encontre d’aquest dissabte promet moltes emocions. Segons declara l’argentí i campió del món Sebas Corso “som uns privilegiats perquè la situació l’hauríem signat a principi de temporada. Arribar a l’última jornada depenent de nosaltres mateixos i jugant a casa. Així que ens centrarem en el nostre partit per a intentar tirar-lo endavant i classificar-nos.”

Després de l’últim entrenament de la setmana celebrat aquest divendres, Javi Rodríguez ha decidit convocar a tota la plantilla per a aquest transcendental encontre.

Els convocats per part de Javi Rodríguez son: Borja i Mario (porters), Uri Santos, David Peña, Sepe, Rufino, Cardona, David Álvarez, Cors, Drahovský, Bermusell, Khalid i Verdejo.

ElPozo Murcia també obligat a no fallar

El nostre rival d’aquest dissabte arriba a Santa Coloma amb la pressió de classificar-se, si o si, per a jugar el play-off pel títol. És un dels grans del nostre futbol sala i tot el que sigui quedar-se fora serà considerat un fracàs.

Diego Giustozzi té alguns dubtes i ha citat a 14 jugadors tenint en compte les baixes de Taynan i Molina: Juanjo i Gabarrón (porters), Leo Santana, Alberto García, Felipe Valerio, Javi Roni, Rafa Santos, Marcel, Fernando, Darío Gil, Matteus, Gadeia, Mati Rosa i Juan.

Des de la final de la Copa d’Espanya que va perdre en els penals davant el Barça, els murcians han tingut una trajectòria molt erràtica en la Lliga. De fet en les últimes 8 jornades s’ha deixat 20 punts amb un balanç d’una sola victòria (Burela 6-0) i un empat (Ribera Navarra 2-2). A més fora no guaya des del passat 23 de març quan es va imposar al Jaén FS a l’Olivo Arena (2-4).