Skip to main content

Esports

Industrias SC visita Manzanares obligat a guanyar

  • Josep M. Roca

Industrias Santa Coloma se la juga a Manzanares, localitat de Ciudad Real. L’equip colomenc depèn d’ell mateix per classificar-se per als play off cinc anys; però probablement necessitarà guanyar els dos partits que té pendents. El d’aquest dissabte a la Manxa (13,30 hores, emès per La Liga Sports i CMM TV) i el del dissabte 4 de juny –horari unificat- a casa contra El Pozo de Murcia.

Els homes de Javi Rodríguez han deixat escapar l’oportunitat de deixar sentenciada la seva presència en el post temporada en sumar només dos empats contra els dos equips que ocupen les places de descens. Burela i Betis van restar inesperadament quatre punts a les previsions optimistes dels industrials.

També Xota, quart per la cua, va prendre dos punts més a Industrias en el darrer partit de lliga. Aquests empats i la derrota a casa contra Inter són els que obliguen ara als industrials a guanyar el que queda de competició. Si no hi ha dues victòries es fa difícil creure que l’equip jugui els play off.

A la classificació, l’equip té 40 punts, 21 d’ells aconseguits fora de casa, dos més que els sumats al Poliesportiu Nou. És vuitè, un punt per damunt d’El Pozo que ha de jugar un partit més contra Valdepeñas a domicili i que visita Santa Coloma l’última jornada. I tres punts per davant del Llevant, que encara té opcions.

Per davant, hi ha Ribera i Jaén, que tenen 41 punts –un més que els industrials. Aquests cinc equips es jugaran les tres places pendents d’assignar en un final de lliga emocionant.

Les opcions d’Industrias

Si Industrias no guanya a El Pozo no hi haurà play off. Val a dir, però que des del 26 de març, El Pozo ha jugat set partits i només ha aconseguit un empat.

Per això és tan important pels industrials guanyar a Manzanares, tenint en compte que al Poliesportiu Nou els colomencs no hi guanyen des del mateix 26 de març. Derrotes amb Cartagena e Inter i empats amb Burela i Xota és el lamentable bagatge.

Els industrials poden acabar sisens o quedar fora dels play off al títol. Això sí, depenen d’ells mateixos ara mateix.

Des de la temporada 16/17 que l’equip industrial no juga els play off. Inter, per 2-1 va passar ronda.