Skip to main content

Esports

Industrias paga cars els errors contra Inter Movistar

• Toni Salvador

Industrias Santa Coloma perd contra Inter Movistar (2-3) a un partit on va pagar cars els errors comesos a la primera part. Els colomencs necessitaven sumar punts per reforçar la seva plaça als play-off en aquest últim tram de temporada, i no sumar pressiona més encara l’equador de Primera Divisió. La victòria de dissabte del Ribera Navarra contra el Jaén FS (4-3), tot i que allunya als andalusos, iguala als navarresos amb Industrias, que encara mantenen la setena posició.

Pel que fa al partit de divendres, els de Javi Rodríguez sabien que rebien un equip sòlid en defensa, que els faria patir amb la seva pressió i que s’aprofitarien de la mínima escletxa. Tot i avisats, l’Inter va jugar bé les seves cartes i, sense estar gaire fi de cara a porteria, va sotmetre als locals durant tota la primera part. Un David Àlvarez omnipresent i un Borja Puerta que va tancar amb pany i forrellat la porteria van sufragar la situació al primers 15 minuts de joc. Als últims cinc minuts, però, els madrilenys van fer gala del seu domini, aprofitant dos error d’Industrias per propinar dos gols consecutius.

A la tornada del descans, el joc d’Inter seguia imposant-se. Tot i això, els locals començaren a veure opcions i Khalid, amb un detall de qualitat impecable, va colar-se fins la cuina rival per regalar-li un gol a Bermusell. Però quan semblava que l’equip ressuscitava, Inter aprofitava un tercer error per clavar-li l’estaca al cor a Industrias.

Al tram final de partit, Industrias va començar a pressionar i a sentir-se segur a camp contrari. És el moment on Drahovský, amagat la primera part, va començar a dominar el partit, essent la referència que l’equip necessitava. Les bones sensacions van traduir-se ràpidament en errors rivals que Industrias va saber aprofitar. És el cas del segon gol. Error d’Inter que els de Javi Rodríguez transformen en un contraatac en superioritat numèrica, on l’eslovac no perdona.

Els setge d’Industrias a la porteria madrilenya semblava dirigir-los a la remuntada. El porter Jesús Herrero, però, no permetria cap xut des de la mitja distància. L’atac de cinc industrial va arribar, tot i que tard, i la histèria colomenca va arribar al xiulet final sense cap tipus de colofó. Amb tot plegat, un altre partit a casa que l’equip competeix, però on no aconsegueix traduir en punts.

De cara a final de temporada, el calendari d’Industrias és dels més còmodes de tots els seus rivals, tot i que l’average particular i, fins i tot, el general, serà important. Quatre partits per acabar la lliga. Dos a casa i dos a fora. I una Copa del Rei, que se celebrarà aquest cap de setmana, que pot significar-ho tot.