Skip to main content

Esports

El Burela FS li pren dos punts a un Industrias d'aprovat

• Toni Salvador

Industrias Santa Coloma empata in extremis contra el Pescados Rubén Burela FS (3-3) que, tot i ser l’actual cuer de Primera Divisió, es troba al millor moment de la temporada. Els de Javi Rodríguez van aconseguir salvar els mobles després d’un partit al qual dominaren la primera part, però que a la segona els rivals començaren a trobar la inspiració. Al capdavall, a uns últims cinc minuts d’infart, la insistència colomenca els valgué per continuar sumant.

És un fet que el Burela ha confirmat el seu gran estat de forma. El cap de setmana passat, on les sorpreses van ser la tònica de la jornada, els gallecs perpetraren un dels plats forts, tot guanyant amplament a l’Inter Movistar (6-3), segons classificats. Aquesta jornada, després del seriós partit contra Industrias, confirmen la seva miraculosa recuperació, sumant 4 punts seguits contra dos rivals de play-off.

Pel que fa a Industrias, l’equip no va estar inspirat de cara a porteria. Tot i dominar la primera part, inaugurant el marcador amb un potent xut del “pirata” Cardona i confirmant el resultat des de la pilota parada, on David Álvarez trobà de nou a Cardona, que acumula el segon doblet seguit. Cap al final, amb una defensa local afeblida per la prematura arribada al bonus, Burela aconseguí marcar, enviant el partit al descans a un tir de pedra d’Industrias.

A la segona part és quan l’equip peixater demostrà el seu gran estat de forma. Les ocasions que a la primera part semblaven impossibles començaren a fer mal als industrials i, en un error defensiu, Burela no va perdonar. Amb l’empat al marcador, Industrias es consagrà al recurs del porter-davanter, però Kaluza aprofità la fragilitat defensiva per encertar de porteria a porteria en un altre error d’Industrias.

Tot i això, els de Javi Rodríguez van resistir, i amb un molt més sòlida superioritat ofensiva, acabaren trencant les barreres del Burela per marcar el gol de l’empat en una triple ocasió: rematada de Cardona després d'un xut de Sepe, que va aconseguir el mateix Sepe després que Verdejo estavellés una pilota al pal. Finalment, Burela va utilitzar el joc de cinc quasi més per evitar encaixar un altre gol que no pas per buscar la victòria i esgotar els poc més de 30 segons que van quedar de partit després de l'empat colomenc.

Amb tot plegat, sumar un punt val a Industrias per mantenir una jornada més la setena plaça. Tot i això, no tindrà la oportunitat d’arrabassar-ne a ElPozo Murcia la sisena, ja que avui s’enfronten a uns també inspirats Ribera Navarra al bell mig de la classificació a l’aguait d’un error de Jaén o del mateix Industrias per colar-se també a les posicions de play-off.