Skip to main content

Esports

La Grama cau a Mollerussa abans de rebre el líder Olot

  • Josep M. Roca

La FE Grama segueix a dos punts dels llocs de play-off. Aquesta és la millor notícia per l'equip després de la davant el CFJ Mollerussa. L'1-0 final és el càstig per un mal partit en el qual l'equip va estar tou en defensa, fluix en mig del camp i desencertat en atac. I, tot i això, l'equip va tenir l'oportunitat de l'empat en una jugada amb rebots que va deixar Palomeque sol davant del porter.

El xut del gramista va anar massa centrat i a mitja altura i el braç dret del porter Buetas va malbaratar l'ocasió. No hauria estat massa just perquè els locals van merèixer molt més i dues intervencions oportuníssimes del porter colomenc Sergio, ja amb la Grama enviant a la desesperada pilotes inútils a l'olla des de camp propi, van evitar el segon gol local.

El davanter centre lleidatà, Moro, pretès per l'Elx aquest mercat d'hivern va ser el protagonista del partit. No només va regalar el gol al seu company Nil Sauret en el minut 10 després d'endur-se una esfèrica inversemblant que va arribar botant molt alt, també perquè ell sol va dur de corcoll tota la defensa. En cap moment els homes de Jose Solivelles van poder parar-lo i només el cansament –que va provocar el seu canvi- va aturar-lo.

La Grama va tenir la pilota, però no va saber crear gaires ocasions de gol. Xuts llunyans, faltes perilloses llençades sense cap perill... Ni tan sols l'endarreriment de línies dels locals, que van acabar amb un descarat 1-5-5-0 va permetre crear als seus rivals més enllà de dues ocasions, l'única amb veritable perill va ser l'explicada anteriorment. Les pilotes bombades a l'aire eren rebutjades pels defensors, malgrat que els homes de la Grama eren superiors en alçada, atrapades per l'alt porter del Mollerussa o es perdien fora de l'abast dels atacants colomencs.

I, tot i això, després del partit va quedar el regust de què de tenir un dia encertat es podia haver puntuat.

L'Olot, el rival del pròxim diumenge de Carnaval

Amb la derrota, el partit de diumenge contra el líder Olot es converteix en clau. Després de vèncer L'Hospitalet, els jugadors de la Grama saben que els tres punts són molt importants. A dos punts de la zona de play-off –i a només cinc del tercer lloc que ocupa el Tona-, els jugadors de la Grama saben que l'Olot està pressionat per la lluita per ser campió que manté amb els riberencs, ja que només un d'ells pujarà directe.

Amb dotze punts d'avantatge sobre el tercer (i 17 sobre els colomencs), els garrotxins necessiten la victòria per mantenir l'avantatge de tres punts que tenen des que justament la Grama va derrotar L'Hospitalet. I aquesta és la clau.

Diumenge 11:45 al Nou Municipal gran partit de futbol i una oportunitat d'or dels de Solivelles per reenganxar-se en la lluita pel play-off.