Skip to main content

Esports

L’Olot imposa la lògica i s’endú els punts del Municipal

  • Josep M. Roca

Tres derrotes aquesta temporada contra l’UE Olot, les  tres per la mínima, és el bagatge de la temporada de la FE Grama contra el conjunt garrotxí. Els de Pedro Dólera s'han mostrat superiors –llevat en els minuts de Copa Catalunya  jugats abans de la suspensió per manca de llum. Però el potencial de l’Olot, líder de la categoria amb sis punts d’avantatge, va a tornar a veure’s al Nou Municipal.

Un gol a pilota parada de Barnils, rematant de cap un córner superant la defensa  local que no va estar encertada, va decidir l’encontre. L'Olot va ser clar dominador del partit, però la Grama va tenir en els últims minuts dues oportunitats clares per aconseguir un empat que hagués estat or. Un defensa de cap i el porter olotí Eric Mourin van treure sota pals els xuts colomencs.

La superioritat olotina va anar de més a menys, especialment després de marcar, ja que els visitants van preferir controlar l’encontre i deixar passar els minuts, el que va donar opcions a la Grama. Noi va ser possible i el triomf se’n va anar a terres gironines.

La bona notícia és que la Grama, tot i retrocedir fins a la desena posició en la taula classificatòria (clicar aquí per veure la situació en la taula), continua a només tres punts de la zona de play off. El proper mes serà clau per valorar les opcions dels colomencs que jugaran al Prat diumenge vinent, rebran al cuer Rapitenca el 25 de febrer, viatjaran a Reus Reddis i rebran el Tona el 10 de març. Apart dels rapitencs, són tres equips contra els quals s’ha de jugar l’accés a la post temporada. Els resultats seran tots ells decisius.

Foto: Kike Serrano