Skip to main content

Esports

Els torrons i les lesions llastren la FE Grama en la Lliga

• Josep M. Roca

Els darrers cinc minuts dels dos partits jugats aquest 2024 han estat letals per a la FE Grama. En cadascun d’ells ha encaixat dos goles, el darrer en l’afegit, i això ha suposat dues derrotes que no s’esperaven, especialment pel devenir del partit en la primera meitat.

CP Sant Cristóbal (1-2) i FC Badalona (2-1) s’han aprofitat de l’equip de Jose Solivelles que ha començat l’any amb molts jugadors a la infermeria. L’equip colomenc ha trencat una ratxa que el va dur a la lluita per estar en la zona de play off i, tot i que encara només el separen tres punts de la cinquena plaça, ja té l’ascens directe a 15 punts.

A Badalona, l’onze gramista va començar controlant el partit, amb joc dinàmic i jugades sobre la porteria badalonina. En una d’aquestes jugades Iván va etzibar un xut des de fora de l’àrea que va entra ras per l’esquerra del porter local.  El domini semblava que permetria augmentar l’avantatja, però el domini del joc no es traduïa en oportunitats clares.

Amb el partit empat, la segona meitat va començar d’igual manera, però els canvis van anar modelant una altra realitat en la que els locals s’imposaven a l’hora d’atacar. La seva verticalitat buscant la portaria de Sergio va fer aflorar les flaqueses de la Grama que jugava sense els seus dos centrals titulars, el capità Juan Carlos, i el seleccionat Guillem Trilla.

Una badada defensiva increïble, que va deixar quatre homes badalonins sols dins l’àrea petita, va costar l’empat en el minut 88. El Badalona no va afluixar, va creure en la remuntada i la va aconseguir en una jugada trenada pel centre. Els locals s’aparten de la zona de descens i als visitants se’ls complica la situació, ja que diumenge vinent el partit contra Castelldefels serà decisiu per saber quina serà la lluita dels de Solivella aquesta temporada.