Skip to main content

Esports

La Grama juvenil busca avui l’ascens a Divisió d’Honor

  • Josep M. Roca

Noranta minuts apassionants li queden a la Lliga Nacional Juvenil, en el grup setè que correspon a Catalunya. Avui es disputa la 34 jornada i última del campionat.

FC Badalona, FE Grama i Gimnàstic de Manresa, separats per un punt cadascun d’ells, s’ho juguen aquesta tarda de dissabte a les 18 hores, en horari unificat.

El Badalona rep al Mataró al camp del Centenari i el Gimnàstic rep l’Olot a les seves instal·lacions. Ambdós juguen a casa i això els dona cert avantatge. A més, els seus rivals estan, tots dos,classificats en la zona de descens i no s’hi juguen res perquè el seu destí està sentenciat.

La Grama, que ho té més difícil, ha de desplazar-se al camp del Cornellà B, amb el filial cornellanenc absolutament tranquil en la zona mitja de la taula.

Els colomencs pujaran a Divisió d’Honor en qualsevol cas si guanyen el partit. Si perden o empaten, necessitaran que el Gimnàstic Manresa no guanyi el seu partit. Els manresans necessiten guanyar com a requisit indispensable i, a més que no guanyi la Grama o que no ho faci el Badalona.

Els de Manu Peláez, en els seu últim partit com a tècnic del juvenil abans d’incorporar-se al primer equip, aniran per la victòria amb molta motivació després de la victòria de diumenge passat contra el FC Barcelona B, el campió del grup.

Arribar a la màxima categoria seria una fita històrica que el futbol colomenc aconseguiria per segona vegada.