Skip to main content

Esports

La Grama canvia els tècnics per intentar-ho la temporada vinent

  • Josep M. Roca

 La FE Grama ha presentat ja, cinc dies després d’acabada la competició, el nou equip tècnic per a la temporada 2022-23. Manuel Peláez, entrenador del juvenil V, serà el nou tècnic, i Josep Sicart (ex secretari tècnic de Nàstic i Sporting) el director Tècnic d’un projecte que es marca com objectiu l’ascens a la Segona RFEF.

El projecte és ambiciós i es fa de la mà d’un home que amb el conjunt de Tarragona va aconseguir arribar a la Primera Divisió.

Ara, s’haurà d’avaluar l’actual plantilla i replantejar-se la composició de l’equip de cara a la propera temporada.

El fet de que la Grama quedés novena en la Lliga de Tercera EFEF, després de guanyar 2-4 patint molt a Ascó, ha donat per finalitzada la tempoara i permet treballar amb calma fins que comencin les competicions a l’agost.

Manuel Peláez

Manuel Peláez Cañizares serà el nou entrenador del primer equip de la Fundació Esportiva Grama. Amb ADN Grama, l’actual tècnic del Juvenil A va aconseguir l’ascens a Preferent i aquesta temporada està lluitant per l’ascens a Divisió d’Honor.

“Estic molt agraït per l’oportunitat que se’m dóna, sé que no és fàcil i és valent donar l’oportunitat a un entrenador del juvenil. Molt satisfet a nivell personal perquè és el primer equip de la meva ciutat, com a colomenc molt il·lusionat. Buscarem l’ADN de Santa Coloma, un equip valent, que surti a buscar el rival i que ho donin tot fins al final”.

El nou tècnic va acabar dint que “des d’avui, treballarem amb en Josep per a tenir una plantilla que il·lusioni. La idea és fer uns fonaments forts de treball i nodrir-se de la base, que cada cop siguin més els jugadors que pugin del juvenil al primer equip. El meu objectiu és que la ciutat s’identifiqui amb la Grama i tornem a tenir un camp ple.»

Josep Sicart

Per la seva banda, Josep Sicart, el nou, director esportiu, va declarar que  “hem apostat per Manu per diverses raons: És un entrenador de la casa, ha realitzat una gran temporada amb el Juvenil A i creiem que pot aportar allò que volem com a entitat, marcar una filosofia de club i que tingui una mirada cap avall, fer créixer l’equip des de baix. El seu objectiu és que treballi, que tregui jugadors, que la gent de la base s’identifiqui amb el primer equip. Esportivament que sigui un equip treballador, amb il·lusió, bon joc i els resultats ja vindran però encara no podem marcar-li un objectiu.»

Juanma Pons

Juanma Pons finalitza la seva etapa d’entrenador del primer equip de la Fundació Esportiva Grama. A l’esquena 69 partits dirigint els blaus, l’entrenador que més, i un ascens de Primera Catalana a Tercera Divisió. Amb la Grama consolidada a Tercera i camí de la que serà la tercera temporada consecutiva a la categoria, la quarta de la història. Es va acomiadar al costat del seu president Antonio Morales, i en presència de múltiples personalitats del club.

 “En primer lloc ja fa dues temporades i mitja em va trucar Antonio Morales per entrenar la Grama. Estàvem a Primera Catalana, sisens a 8 punts del Vic que era segon. Estava molt difícil pujar a Tercera Divisió, però vam fer un gran treball i aconseguim l’ascens.Dos anys després marxo d’aquí amb la consciència d’haver complert i aconseguir consolidar l’equip a Tercera”, va explicar en el seu comiat.

Fotos: FE Grama. A portada, El president Antonio MOrales i el nou entrenador Manu Peláez.

                         A l'interior: Josep Sicart, nou director Tècnic del Club.