Skip to main content

Esports

Els Premis Molt Bàsquet amplien horitzons aquest 2022

  • Toni Salvador

Els Premis Molt Bàsquet tornen amb més energies que mai. Després de dos anys sense poder-se dur a terme per la pandèmia, el 3 de juliol, el Teatre Sagarra acollirà la gal·la, que oferirà una imatge renovada i uns objectius més enllà de la celebració del basquetbol colomenc.

Aquesta nova edició, la organització tornarà a apostar per la solidaritat. La meta d’enguany serà la d’arribar a 1.000 quilos d’aliments. Una xifra “força ambiciosa, però realista”, afirma el Territori Bàsquet Colomenc (TBC) a la presentació dels premis, que amplien l’objectiu de 350 quilos aconseguits el 2019. “La darrera edició van assistir 506 persones. Si cada assistent hagués portat un quilo cadascú -1 paquet de cigrons, arròs, llenties o un bric de llet- el total dels aliments recollits hagués estat sobre el 500 quilos”, detalla el TBC.

És per això pel que la organització apel·la a la col·laboració de tots els assistents, la participació dels quals es motivarà amb la celebració de diferents sortejos durant la gal·la. La recollida estarà també oberta als no assistents que s’acostin al Teatre, que podran participar al sorteig (el resultat es publicarà a les xarxes socials). La quantitat total recollida es dedicarà a l’entorn de la ciutat mitjançant la col·laboració amb la Creu Roja del Barcelonès Nord.

Amb la data del 3 de juliol entre cella i cella, ja s’hi ha començat a recórrer camí. És el cas del Memorial Josep Grau, on el Bàsquet Neus recollí 73 quilos, i les Jornades Esportives de l’ADE Fuster, on el club col·legial en recollí 90. Properament, la organització espera veure créixer el número d’aliments a la festa de final de temporada del Bàsquet Draft Gramenet, que tindrà lloc el proper dissabte 18 de juny a les Terrasses de Santa Coloma.

Els premis renoven la seva imatge

Una altra de les sorpreses de la propera edició dels Premis és l’estrena del seu renovat logotip. La imatge, segons explica el TBC “pretén transmetre un efecte estimulant, alegre i actiu”, a la cerca de “la complicitat de tots els actors implicats en l’esport de la ciutat, especialment els clubs colomencs i l’Ajuntament”.

15-06-2022-premis-molt-logo.jpg

A hores d’ara, l’acte central de l’esdeveniment es troba a la seva fase final. I és que, seguint el fil de les estrenes, l’organització es troba utilitzant un nou sistema de votació que combina la participació dels entrenadors colomencs, amb un valor del 70%, i la decisió final d’un Comitè d’Experts seleccionat per l’organització dels Premis, amb un valor del 30% de la votació.

El Comitè es troba composat per les figures destacades del bàsquet colomenc Ana Maria Moreno (ex jugadora a LF1) Sergio Montilla (ex jugador a Lliga EBA) Susana Lopez (ex jugadora a LF2 2 i ex entrenadora) Daniel Calleja (entrenador i docent) i Jose Carlos Broncano (ex jugador i referent del basquetbol colomenc dels 80 i 90).