Skip to main content

Esports

El CBSC seguirà sent de CopaCat i el Draft B ascendeix

  • Toni Salvador

El CB Santa Coloma tornarà a ser a Copa Catalunya la temporada vinent. La victòria dels vermells contra el CB Lliçà d’Amunt (75-65) els consagra com a primers de grup passi el que passi a la última jornada, per la qual cosa es confirma la seva permanència.

Els d’Alberto Torres arribaven al partit de dissabte amb els deures fets. Després de la derrota a l’estrena de les fases, els tres partits consecutius fora de casa no els intimidaren pas. D’aquesta forma, amb ple de victòries com a visitant, l’equip rebia al vallesans tot saben que una victòria els estenia el ticket per disputar la setena temporada seguida a la màxima divisió autonòmica.

Per la seva banda, el Lliçà, últim de grup sense res a perdre, arribava després d’aconseguir la seva primera victòria de la temporada contra el CB Castellbisbal. La sorpresa, que donava un punt d’avantatge als colomencs a la classificació respecte els del Vallès Occidental, també els alertà. Però, tot i això, la pitjor sorpresa se l’emportaren al mateix partit.

Lluny de trobar-se el Lliçà defallit de la fase regular, es trobaren a un equip més dur, amb encert des de la línia de tres i que no els deixava posar terra de per mig al marcador. Després de 30 minuts d’estira i arronsa, però, els colomencs començaren a desempallegar-s’hi, apujant l’avantatge fins a uns 10 punts que els seus rivals ja no podrien superar.

El filial del Draft puja a Segona Catalana

En afegit al gran cap de setmana del bàsquet colomenc, el sènior B del Draft Gramenet ha confirmat el seu ascens a Segona Catalana. La victòria contra el BF Cornellà (54-37) les assegura la primera posició a les fases, la qual les atorga l’ascens per la propera temporada.

24-05-2022-draft.jpg

Les de Marc Celma quallen així una temporada excel·lent a on han sabut lluir les virtuts d’un equip filial composat, en major part, per jugadores joves i de la pedrera. Amb tot plegat, l’ascens de les grogues-i-negres les uneix a les blaves del Bàsquet Neus, que també competeixen a Segona, pel que l’any vinent hi hauran dos equips femenins de Santa Coloma a la competició.