Skip to main content

Esports

Els equips colomencs estrenaran la Copa Catalunya a casa

  • Toni Salvador

Els equips colomencs a Copa Catalunya donaran el tret de sortida a la lliga a casa. Ho faran el 24 de setembre, un mes després de començar la pretemporada, la qual començaran aquest final d’agost. El CB Santa Coloma ha reforçat la seva plantilla en les posicions on patia mancances, mentre que el Draft Gramenet ha fet efectiu el canvi d’estructura del club capgirant del tot la configuració de la plantilla, enguany més jove i amb només dues renovacions.

Toni Sáez, que anunciava la seva incorporació al projecte a final de la temporada passada, ha agafat les regnes del primer equip del Draft amb l’objectiu de tornar a dominar la competició. Per això, l’equip s’estrenarà a la lliga el dia 24 de setembre contra el CEJ l’Hospitalet a les 18:00 h, contra qui ja s’enfrontaren a les Fases de Descens la temporada passada, i a qui venceren en un partit decisiu a casa per fer el pas definitiu cap a la permanència. Per contra, les dues jornades següents s’enfrontaran a dos dels cridats a ser rivals directes, el CEEB Tordera-Unigirona i el Manresa CBF, que també són dos dels desplaçaments més llargs. En definitiva, un cara o creu en el qual poden agafar la iniciativa de la competició o, per contra, situar-se a remolc els mesos següents.

Per la seva banda, el CB Santa Coloma rebrà a l’A.E.S.E. a l’horari habitual de casa (19:15 h), que s’avança quinze minuts del dels últims anys. El següent partit, la setmana següent fora de casa, serà contra el CB Ciutat Vella, i la següent rebran a casa al Maristes Ademar en el que s’espera que el Juan del Moral es vesteixi de gala per rebre a l’històric rival badaloní. Per tant, aquests seran els tres primers passos que hauran de superar els vermells si volen superar les expectatives d’alt calibre que suporten, ja que la temporada passada van tenir un inici de somni: un 8-1 que els acabà atorgant el lideratge just abans de les vacances de Nadal. 

Nou escut del Draft Gramenet

El club femení de bàsquet colomenc ultima la seva posada a punt amb l’actualització del seu escut. L’entitat manté l’estruç com a símbol, i li atorga un paper protagonista al nom del club i als seus colors, el negre i el groc. La renovació de l’escut es l’última de les mesures del Draft pel que fa als seus canvis estructural, en els quals ja han anunciat nova plantilla i nou entrenador del primer equip, nou entrenador del filial i nou director tècnic.

17-08-2022-draft.jpg