Skip to main content

Esports

El CBSC guanya i el Draft arrenca la post-temporada

  • Toni Salvador

El CB Santa Coloma ha guanyat amb facilitat al CB Lliçà d’Amunt (65-82) en la segona jornada de fases de permanència. Els vermells surten a la superfície després d’una derrota contra l’UE Claret al primer partit que els enfonsà la moral. La victòria colomenca, a més, se suma a la derrota dels barcelonins contra el CB Castellbisbal, els propers rivals del CBSC, que els empata a punts a la classificació.

Els d’Alberto Torres, coneixedors que tenien un partit fàcil per davant, aprofitaren l’oportunitat i agafaren aire tot liderant indiscutiblement als passats cuers de la primera fase. Els vallesans no van guanyar cap partit a la lliga regular, i enguany estan pel mateix camí. Tot i això, a unes fases de descens una victòria és una victòria, i agafar rodatge és vital per afrontar la part més dura de la competició.

Com és costum pels colomencs, sobretot després de les lesions de després de Nadal, Álex López (19), Toi Gabriel (15) i César Gómez (14) van liderar l’equip en punts, impedint a un Lliçà incapaç de seguir el ritme anotador apujar-se al carro a cap tram de partit. La setmana vinent, a casa del Castellbisbal, els colomencs esperen replicar l’escalfor de canell que els posseí aquest dissabte, la qual no mantingueren a cap moment de l’enfrontament contra el Claret i que sense dubte trobaren a faltar.

El Draft salta amb ganes cap al proper curs

El Draft Gramenet dona per finalitzada la campanya 2021/22 amb una jornada fidel a la seva temporada: sense pena ni glòria. Les grogues-i-negres, ja salvades gràcies a la victòria de l’AB Premià contra el CEJ l’Hospitalet durant la seva jornada de descans, van rebre una contundent derrota per part de les del barcelonès (74-43). Tot i el mal regust de boca, el resultat no significa res a la classificació, i el club ja es troba treballant en la temporada vinent. 

Dilluns de matinada s’anuncià la nova incorporació del club. Marc Roset serà el nou director tècnic de la històrica entitat femenina de la ciutat, deixant enrere una etapa difícil en termes de subsistència i de fomració, però on el seu predecessor, Juanjo Casado, ha aconseguit subjectar el club a la màxima autonòmica. D’aquesta forma, el Draft inicia uns prometedors canvis amb els que esperen millorar el rumb de l’entitat.

El nouvingut Roset accedeix a la direcció tècnica amb un currículum inapel·lable, amb experiència com a entrenador a clubs com el Femení Sant Adrià o el Joventut Les Corts; en aquest últim, de fet, aconseguí la gesta de pujar el segon equip de l’entitat de Segona Catalana a Copa Catalunya. Segons informa el Draft a les seves xarxes, Roset ja es troba a les regnes, i aviat se’n podrà saber més sobre el seu projecte.