Skip to main content

Esports

Oriol Roca jugarà demà la final del doble de l'ITF25 de La Nucia

  • Josep M. Roca

El tennista Oriol Roca, formant parella amb el vasc Íñigo Cervantes, jugarà la final del torneig de dobles del ITFM25 de la localitat alacantina de La Nucia.

En la semifnal disputada ahir es van desfer de la parella espanyola formada per Alejandro García i Mari Mansilla per 7/5 i 7/6 (3).

El partit de la final el jugaran contra la parella formada pels també espanyols Álvaro López i Àlex Martí i es jugarà probablement passades les 15h, ja que el colomenc obrirà la jornada a la pista Central jugant el partit de quarts de final de la prova individual contra l’anglès Anton Matusevich.

Ambdós jugadors en van enfrontar da una setmana, en octaus de final del ITFM25 de Mataró. La victòria fou per Roca en un llarg partit resolt en el tercer set per 6/3 després d’empatar a un set en els dos primers jugats que van acabar amb un tie-break guanyat per cadascun.

Que aquest sigui un partit llarg i que hagi de descansar el temps preceptiu segons la durada del primer encontre, podran retardar l’horari de començament de la final que podrà veure’s en streaming directe a través de la pàgina web de la internacional Tennis Federation (itftennis.com). entre mig de dos partits es jugarà un altre encontre de quarts de final que també pot retardar l¡hora d’inici de la final.

Roca i Cervantes ja han guanyat aquest any el campionat de dobles del Challenger 80 de Múrcia.