Skip to main content

Esports

Oriol Roca campió en dobles al Challenger 80 de Múrcia

  • Josep M. Roca

El tennista Oriol Roca ha sumat el seu 41 títol internacional en la competició de dobles en guanyar el Challenger 80 Múrcia costa Cálida. El colomenc, formant parella amb el vasc Iñigo Cervantes, han superat en una final molt competida a l’argentí Pedro Cachín i l’uruguaià Martín Cuevas per 6-7(2), 7-6(4) i 10-7. És el quart títol Challenger d’Oriol Roca

L’encontre s’ha resolt en tres tie breacks, el darrer dels quals (també anomenat com ma super tie break perquè suma com u set) remuntat el 4-7 favorable als sud-americans, tot sumant els sis darrers punts del partit.

Amb aquesta victòria, Oriol Roca tornarà al lloc 328 del rànking mundial de dobles, malgrat que només suma en la meitat dels tornejos permesos.

En la competició individual, el tennista del CT Barcelona (club al qual també pertany Cervantes) el colomenc va perdre a segona ronda amb el número 1 del torneig i finalista de la proba l’eslovac Norbert Gombos en un partit que va requerir els tres sets i un tie break en l’últim. El partit –que com tots els de les proves Challenger es pot veure en streaming a través de ChallengerTV- va ser vist per 900 persones a través de les xarxes, a més del públic assistent a la pista central del CT Múrcia.

Ja fa dos anys, Oriol Roca i Íñigo Cervantes també es van imposar en el doble del M25 celebrat a Múrcia.