Skip to main content

Esports

El Singuerlín pot complicar-se la permanència davant la UD Parc

  • Xavier López

El Singuerlín afronta la recta final de la lliga sense estar matemàticament salvat. Resten tres jornades per acabar i els verd-i-blancs poden donar una passa molt gran si guanyen a la U.D. Parc. Els de Barcelona estan dos punts per sota del Singuerlín, el que els deixa en una posició molt més perillosa en la lluita per la permanència. Els dos equips venen amb la mateixa dinàmica, dues victòries i dues derrotes en els últims quatre partits. S’espera un duel intens on tots dos conjunts tenen molt en joc. A més, segons com es donin els descensos de 2a RFEF, el Singuerlín podria veure’s arrossegat a 3a catalana, ja que podrien augmentar el número d’equips que deuen baixar de categoria. Perquè es produís aquest fet, haurien de baixar Badalona, Cerdanyola i Prat. Tot i que és difícil, no és impossible que succeeixi.

El Filial del Singuerlín té dues jornades per endavant i intentarà acabar la temporada de la millor manera possible. Els colomencs, a més, estan a l’espera de la resolució per part de la Federació Catalana de Futbol, ja que el Singuerlín va denunciar a l’Atlètic Poble Nou per possible alineació indeguda. A la vegada, el Poble Nou també ha denunciat al Singuerlín pel mateix motiu. Ara toca esperar a que la federació doni resposta als recursos que emetran ambdós conjunts. El Singuerlín confia en tenir la raó, tant en la denuncia emesa com en el recurs, pel qual hauran d’aportar les proves pertinents i que des del club asseguren tenir. Per aquest motiu, el filial verd-i-blanc encara podria tenir opcions en pujar de categoria, però per fer-ho, han de començar guanyant al Sant Genís-Penitentes, 3r classificat del campionat.

La UDA Gramanet prepara el final de lliga sabent que és equip de 3a Catalana. Els colomencs reben a casa al 3r classificat, el Premià, equip que està en lluita, juntament amb el Turó de la Peira, per ocupar la segona plaça.

Cinc partits té per endavant l’Arrabal-Calaf quan ja té gairebé tot el pescat venut. L’Arrabal està matemàticament salvat i les opcions de situar-se en la zona alta de la taula són molt complicades. Situació totalment diferent pel que comporta el seu pròxim rival, La Salut Pere Gol, ja que està a tan sols dos punts del descens. Per aquest motiu, l’Arrabal rebrà a casa un rival que necessita els punts per tal d’agafar distància amb les últimes posicions.