Skip to main content

Esports

El Singuerlín perd i es pot complicar la lluita per la permanència

  • Xavier López

El Singuerlín es juga el descens a Segona Catalana quan tan sols li resten tres partits per disputar. Els verd-i-blancs van caure aquest cap de setmana davant el Turó de la Peira (0-2), segon classificat, en un partit que va estar marcat pels dos penals que va cometre el Singuerlín. El pròxim partit és contra un rival directe, la UD Parc, qui està només dos punts per sota dels colomencs. Una victòria suposaria un pas de gegant per assolir l'objectiu de mantenir la categoria.

A les portes de l'ascens

El filial del Singuerlín té molt difícil aconseguir l'ascens pel quan ha estat lluitant tota la temporada. L'empat davant l'Atlètic Poble Nou (0-0) deixa en safata al Sant Ignasi B assegurar la primera plaça la propera jornada. Amb una victòria, els de Sarrià serien matemàticament equip de 3a catalana. El Singuerín B jugarà contra Sant Genís-Penitentes B, a l'espera del que faci el Sant Ignasi al camp del Baró de Viver.

A la tercera va la vençuda

L'Arrabal-Calaf venç per 1-3 al Pomar després de dues derrotes consecutives perdent i es manté 5è classificat. Els colomencs, sense possibilitats d'entrar en zona de descens, es troben a prop de la part alta, tot i que Sant Genís-Penitentes A i Pª Barcelonista Anguera A tenen una diferència molt àmplia de punts. A falta de cinc jornades per disputar, l'objectiu que es pot proposar l'Arrabal és el de lluitar la 3a plaça, actualment ocupada pel Young Talent Badalona Sud A.

La UDAG no aixeca el cap

La UDA Gramenet cau contra el Molletense A (5-2) i suma 12 jornades consecutives sense puntuar. Els blanc-i-blaus ja són matemàticament equip de 3a catalana a falta de tres partits per jugar. Tan sols han aconseguit 5 punts en tot el campionat i el seu pròxim partit és contra el San Juan Atlético de Montcada A, 7è classificat i que no es juga res en els enfrontaments que li queden.