Skip to main content

Esports

El Singuerlín perd 3-1 i continua sense estar salvat

• Xavier López

El Singuerlín va caure 3-1 ahir a domicili davant la UD Parc en un duel directe per aconseguir la permanència. Dos gols locals en menys de 10 minuts deixaven als verd-i-blancs per sota en el marcador quan s’arribava al descans. Tot i així, el Singuerlín va aconseguir retallar distàncies des dels onze metres, quan Ramon va transformar la pena màxima al minut 65. Els colomencs van anar a per l’empat, però a les acaballes del partit, la UD Parc sentenciava l’enfrontament posant el 3-1 final. Amb aquest resultat la UD Parc avança al Singuerlín en la classificació i deixa als de Can Zam amb l’obligació de sumar en les últimes dues jornades per tal d’aconseguir salvar-se.

En busca del miracle

El Filial del Singuerlín guanya al Sant Genís-Penitentes (3-0) i es col·loca com a tercer classificat. Un gol matiner d’Oriol i un altre d’Arellano a pocs minuts d’arribar al descans deixaven en avantatge al Singuerlín en el primer assalt. Els verd-i-blancs van tenir opcions a la represa de sentenciar el partit, però el porter rival va fer grans intervencions. No va ser fins a l’últim minut que Zidane va posar el 3-0 per tal d’assegurar la victòria local. Ara l’equip esperarà fins dijous per tal de conèixer la decisió de la federació respecte la denúncia interposada a l’Atlètic Poble Nou per possible alineació indeguda. Ara mateix el Sant Ignasi és matemàticament equip de 3a catalana, però en cas de sortir favorable la denúncia, el Singuerlín es jugaria la lliga al camp dels de Sarrià.

LA UDAG planta cara al Premià

La UDA Gramanet empata contra el Premià (4-4) un partit en que va estar fins quatre cops per davant en el marcador. El partit va començar molt mogut, en el minut 20 el resultat era de 3-2 a favor dels colomencs, però el Premià va aconseguir empatar abans del descans. Als deu minuts de la segona part, la UDAG va avançar-se de nou, però per quarta vegada en tot el partit el Premià va igualar el marcador a falta d’un quart d’hora per acabar. Tot i que l’equip ja estigui descendit, és un empat de mèrit contra el 3r classificat de la lliga i que demostra que l’equip, tot i la situació que està vivint, continuarà lluitant els partits que resten.

Derrota ajustada de l'Arrabal

L’Arrabal-Calaf va caure a casa contra la Salut Pere Gol (2-3) en un partit que es va decidir a la segona part. Després d’un 0-0 al descans, era difícil creure que veuríem fins a 5 gols. El Pere Gol va marcar-ne dos en menys de deu minuts, però l’Arrabal va retallar distàncies a falta d’un quart d’hora d’acabar. Quan semblava que el partit estava sentenciat amb l’1-3 al minut 80, els colomencs, de penal, van apropar-se de nou en el marcador, però finalment no es va aconseguir l’empat. L’Arrabal continua cinquè en la taula i la setmana que ve visita el camp del Carmelo, equip en zona de descens.