Skip to main content

Esports

Industrias rep Inter i necessita els punts per anar als play off

  • Toni Salvador

Industrias Santa Coloma rep aquest vespre (21.15 hores) a l’Inter Movistar a la cerca de tres difícils punts per reeditar les bones sensacions dels últims cinc partits de lliga.El partit es transmet per LaLigaSportsTV.

El club madrileny és el  tercer classificat indiscutible, tot i que l’entrebanc contra el cuer Burela FS  la passada jornada semblava sumir-lo en una petita crisi de cara al final de temporada. L’últim partit a casa d’Industrias, que també va punxar a casa contra els gallegs, mostrà molt millorats als cuers contra els quals l’equip va haver de suar sang per igualar l'encontre al final (3-3).

Amb tot plegat, els de Javi Rodríguez reben a un Inter en un gran estat de forma. Els de Madrid, fins aquesta última derrota, portaven deu victòries consecutives en lliga. Per aquest motiu, els industrials haurian de mantenir-se concentrats si volen trobar victòria.

Així ho transmitia Bermusell, jugador d’Industrias, qui ha dit que l’equip té ganes de tornar a sumar de tres en tres i encara que és un rival complicat, li posaran molta ambició per guanyar. els punts són bàsics pels industrials

Concentrats en la Lliga, a una setmana de la Copa

Industrias, malgrat la importància que té el partit d’avui, haurà de vigilar els seus efectius per la semifinal de Copa del Rei que l’enfronta a l’Antequera dissabte de la setmana que ve.  Tot i això, el mateix Bermusell ha assegurat que estan pensant exclusivament en la Lliga, ja que volen aconseguir l’objectiu del play-off el més aviat possible.

quan manquen cnc jornades per al final de la competició regular. L'Inter, que lluita per ser segon i optar a tenir el factor camp a favor abans de l'eliminatòria final es el rival més difícil. L'equip viatja a Sevilla per enfrontar-se al Betis la següent jornada (els ver-i-blancs lluiten per salvar-se), rebran El Xota, viatjaran a Manzanares i acabaran a casa jugant contra ElPozo, en un partit que pot ser decisiu per ambdós conjunts.

Foto: Industriasmedia.