Skip to main content

Economia

Grameimpuls ofereix 15 mil euros per a joves emprenedors

  • Carlos Alcivar

El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls ha obert el termini d'una subvenció organitzada per la Generalitat, amb el fons social europeu i adreçada a l'emprenedoria juvenil d'entre 18 i 29 anys. . Aquest ajut de 15.120 € es podrà sol·licitar fins al 20 de setembre. A part dels joves emprenedors, s'ha d'haver donat d'alta com a autònom entre l'1 de gener i 19 de setembre d'aquest any.

Els requisits per aquesta subvenció és que cal mantenir l'alta d'autònom un mínim de dotze mesos des de l'inici de l'activitat i sense interrupcions, no treballar com autònom amb treball assalariat durant el període vigent de l'actuació subvencionable i estar al corrent de les obligacions tributàries.

Aquest ajut s'emmarca en el programa Garantia Juvenil del SEPE, una iniciativa europea que vol garantir oportunitats als joves en educació, formació i borsa de treball. En aquest cas, el programa ajuda als joves autònoms que volen emprendre.

Tanmateix, Grameimpuls ha organitzat, juntament amb els serveis locals de Badalona i Sant Adrià, dues sessions informatives que donaran més informació de la subvenció, el 21 de juliol i el 7 de setembre, de 10 a 11 h del matí.

Per realitzar la sol·licitud, s'ha de fer amb un certificat digital (FNMT, idCAT i idCAT mòbil). El termini per presentar-se finalitza a les 15 h del 20 de setembre.