Skip to main content

Economia

Notable seguiment de la Passarel·la virtual de l'Agrupació

  • Sara Simonet

Enguany, davant la pandèmia de la Covid-19, la Passarel·la 2021 organitzada per l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma, ha hagut de reinventar-se.

Amb l'objectiu de poder realitzar l'esdeveniment respectant totes les mesures de protecció i seguretat que requereix la lluita contra la Covid-19, la Passarel·la s'ha realitzat en format virtual mitjançant vídeos curts, d'uns 30 o 40 segons, en format de Tik-Tok. Concretament, s'han realitzat 18 vídeos curts i creatius fent sinergia entre comerços i serveis, i fomentant el comerç en xarxa. Aquests vídeos s'han distribuït i s'han fet arribar al públic mitjançant les xarxes socials de l'entitat.

A Facebook les publicacions han arribat a un total de 18.981 persones, amb una interacció de 1.496. L'abast de les publicacions s'ha vist incrementat un 878%, la interacció amb les publicacions un 2.424% i les visualitzacions dels vídeos un 18.897%. Pel que fa a Instagram, l'impacte ha estat de 32.225 visualitzacions, 1.793 m'agrada i 198 comentaris.

Les dades mostren que tot i la reinvenció de l'esdeveniment, el públic no ha defallit, i l'Agrupació ha continuat tenint èxit en una de les iniciatives més populars de la ciutat.