Skip to main content

Economia

Dilluns es tanquen les inscripcions per ser a l’Open Night 2021

  • Sara Simonet

El proper dilluns dia 3 de maig es tancaran les inscripcions per poder participar en la iniciativa més exitosa que organitza l’Agrupació del Comerç i la Indústria, l’Open Night.

En aquesta nova edició, la vuitena, i podrà participar tothom; tant els socis de l’entitat, com aquells que no ho són. En el cas dels segons hauran de pagar un cost adicional per poder participar-hi. No obstant això, tots els comerços de la ciutat podran promocionar les seves ofertes a través de la pàgina web totama.cat.

Enguany, a falta de saber si la caiguda de l’estat d’alarma permetrà alguna modificació en els horaris comercials, està previst que aquesta Open Night, amb l’objectiu de respectar les mesures de seguretat establertes, s’adapti als horaris comercials actuals.

Amb tots els participants, l’entitat té previst realitzar un vídeo promocional que es publicarà posteriorment a les xarxes, i abans de la celebració de la jornada es repartirà material per poder decorar els aparadors i les botigues.

Aquesta iniciativa té com a objectiu dinamitzar els comerços, apropar-los als ciutadans i aconseguir crear una xarxa de comerços que sigui la principal pels ciutadans de la ciutat.