Skip to main content

Economia

L’Agrupació fomenta el comerç local en aquest Dia del Pare

  • Sara Simonet

Amb motiu de la celebració del Dia del Pare, l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma ha posat en marxa una campanya per fomentar el comerç local. L'entitat ha repartit cartells per tota la ciutat que contenen un codi QR que dirigeix als usuaris al perfil d'Instagram d'aquesta, per poder conèixer la campanya.

La difusió d'aquesta acció comunicativa s'ha realitzat, principalment, a través de les xarxes. Allà s'han publicat vídeos d'idees pel dia del pare, propostes de regals creatius i diferents, cartells... i fins i tot, s'ha dut a terme un sorteig d'una targeta regal valorada en 50 euros per bescanviar a tots els comerços adherits a la Targeta Ciutat.

Aquesta campanya té l'objectiu de potenciar i visibilitzar, ara més que mai, el comerç local i de proximitat. I el fet, és que, des de la setmana passada, els Centres Comercials tornen a estar oberts. Davant d'això, l'Agrupació ha volgut destacar que tot allò que es compra als Centres Comercials o mitjançant la compra en línia, també es pot comprar als comerços de Santa Coloma, amb un tracte més proper i amb productes de primera qualitat.