Skip to main content

Economia

L’Agrupació farà l'assemblea online el 25F oberta a tothom

  • Josep M. Roca

L’Agrupació del comerç i la Indústria ha convocat els seus 180 socis a participar en la seva Assemblea Anual ordinària que se celebrarà, de manera virtual,  el proper 25 de febrer, a les 21 hores.

L’Agrupació convida, a més, a tots aquells comerciants o industrials que vulguin participar-hi a connectar-se.

Com cada l’any, l’Assemblea anual de l’Agrupació serveix per fer el tancament de l’any i la valoració del què ha estat l’any anterior. En la mateixa, es tracta la programació a desenvolupar al llarg de l’any en curs i a concretar els objectius que es volen aconseguir al llarg de l’any amb la mirada posada en el futur a curt i llarg termini.

L’Assemblea de socis de l’Agrupació és un espai de trobada de tots els comerciants i industrials de la ciutat per parlar de les seves  necessitats, conèixer les campanyes comercials i també es un fòrum on poder compartir les opinions i expectatives per millorar.

És degut a la situació sanitària que, per primer cop, l’Assemblea ordinària de l’Agrupació s’haurà realitzarà de forma virtual a través de l’aplicació zoom.

Tothom qui vulgui participar cal que es posi en contacte amb la secretaria de l’Agrupació trucant al 93.385.79.04 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça web Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. des d’on se’l far`pa arribar l’arribar l’enllaç de la convocatòria.

Foto: Agrupació del Comerç i la Indústria